Standaard VPBX

De Standaard virtuele telefooncentrale van 12Connect

Volledig online

Nadat u bij 12Connect een account heeft aangemaakt, wordt u automatisch aangesloten op de Virtuele Telefooncentrale (VPBX) van 12Connect. Het is een zeer eenvoudig te begrijpen proces, vele malen beter dan de alternatieve hardware telefooncentrales en tevens voorzien van een reeks nuttige extra’s.

Onze VPBX biedt u niet alleen de gebruikelijke opties zoals doorschakelen, doorverbinden, voicemail, etc., maar u heeft mogelijkheden die met een hardware centrale niet gerealiseerd kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende vestigingen koppelen tot één grote “locatie” met één nummerplan. Daarnaast kan het systeem zeer eenvoudig met uw bedrijf een processen meegroeien.

Aangezien onze virtuele telefooncentrale volkomen online wordt bediend, heeft u te allen tijde het volledige beheer over het systeem. Alles is binnen enkele minuten te realiseren. Het enige dat u hoeft te doen is de parameters invullen die de centrale vertellen waar de oproepen naartoe moeten; dat is alles! U zult uw klanten aangenaam verrassen met een professionele uitstraling én tegelijkertijd een enorme besparing realiseren. U hoeft tenslotte geen hardware telefooncentrale meer aan te schaffen en geen onderhoudscontracten af te sluiten. Bovendien zijn alle gesprekken tussen uw extensies gratis, zowel in binnen- als in buitenland. Onze virtuele telefooncentrale is ook een uitkomst voor particulieren. U kunt meerdere toestellen in huis plaatsen of zelfs in uw vakantiewoning, mits er een internetaansluiting aanwezig is. Het is tevens zeer geschikt voor kantoor aan huis.

Kortom: onze virtuele telefooncentrale is niet alleen klaar voor de toekomst, het is de toekomst!

Voordelen standaard VPBX

  • wachtstand;
  • voicemail via telefoon, e-mail en/of webbased;
  • nummer identificatie (blokkeren);
  • gesprekken omleiden naar vooraf bepaalde toestellen (intern / extern);
  • bij niet beantwoorden de oproep omleiden naar een ander toestel;
  • meerdere lijnen beschikbaar maken voor één toestel.
  • Belgroepen
  • Softphones
Lees meer
Functionaliteiten van de VPBX
Lees meer

Meer weten over Standaard VPBX

Onze professionals staan u graag te woord voor al uw vragen!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.