Betalingsmogelijkheden

Vele opties om voor onze diensten te betalen

iDEAL

Online betaalsysteem

Als u via iDEAL betaalt, garanderen wij een directe levering van alle voorradige artikelen. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel bij 12Connect kunt afrekenen. U betaalt namelijk in uw eigen internet betaalomgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent, het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaar staat. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent! Uw bestelling wordt ook direct verstuurd.

Automatische Incasso

Maandelijkse machtiging

Betalen via automatische incasso is de meest handige vorm voor het betalen van uw 12Connect diensten. Als u de 12Connect administratie machtigt om het maandelijks te betalen bedrag van uw rekening af te schrijven, heeft u hier verder geen omkijken meer naar én u betaalt altijd op tijd. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat. Download het formulier, stuur deze volledig ingevuld en ondertekend naar ons op; wij doen de rest!

Factuur

Op rekening betalen

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen. U ontvangt uw factuur op het door uw aangegeven factuuradres en deze dient u binnen 7 dagen te betalen.

Heeft u een rekening bij een bank binenn de EU, kiest u dan bij betaling het land waar u deze rekening heeft lopen.

LET OP!!! Fraude melden wij ALTIJD bij de politie en de desbetreffende instanties!

Buckaroo regelt onze betalingsafhandeling.

Betalingsmogelijkheden

  • IDeal
  • Eenmalige machtiging
  • Creditcards
  • PayPal
  • Automatische incasso
  • Factuur
Voor meer informatie