Advies

De ontwikkelingen in de telefonie gaan snel. Communicatie wordt doorlopend efficiënter en ook goedkoper. Doordat wij dagelijks met alle beschikbare producten werken, kunnen we goed beoordelen wat bij u past. We adviseren u graag over de beste oplossingen in uw specifieke situatie.

Verhuizing

Een verhuizing is vaak de ideale gelegenheid om op de nieuwe locatie alle telefoniezaken optimaal in te richten. Onze adviseurs nemen graag uw situatie onder de loep, zodat u de ideale infrastructuur kunt aanleggen. In het woud van mogelijkheden weten wij precies waarmee we u het beste verder kunnen helpen. De laatste technologie werkt vaak ook kostenbesparend. De kans is groot dat u op het gebied van telecommunicatie zowel technisch als economisch beter uit de verhuizing komt.

Vervanging bestaande infrastructuur

Veranderende technieken zorgen ervoor dat uw infrastructuur wellicht niet meer ‘up to date’ is, of in elk geval kan worden verbeterd. Wij staan klaar om u van een goed advies te voorzien. Het mooie is dat aanpassingen helemaal niet duur hoeven te zijn, bijvoorbeeld doordat telefooncentrales in de cloud kunnen worden aangelegd en deze zelfstandig te beheren zijn. Door de lage kosten van veel functionaliteiten verdienen de investeringen zich vaak dan ook eenvoudig terug.

Koppelen verschillende vestigingen

Om uniformiteit in telefonie aan te brengen, is het prettig om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Dat kan door een centrale op te tuigen waar telefoons op de diverse locaties mee verbonden zijn (ook mobiele telefoons) en/of een blok 088 nummers aan te vragen, zodat alle aangesloten toestellen met dezelfde cijfers beginnen. In een persoonlijk gesprek brengen we graag de mogelijkheden en de bijbehorende kosten voor u in kaart.

Bedrijfsgegevens
12Connect
Westblaak 100
3012KM, Rotterdam
088 088 1111 [email protected]

Meer weten over Advies

Onze professionals staan u graag te woord voor al uw vragen!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.