De functionaliteiten van de standaard VPBX

De functionaliteiten

Vanaf één gebruiker

De standaard VPBX van 12Connect is al beschikbaar vanaf één gebruiker (extensie). Wilt u gebruik maken van meerdere toestellen, dan kunt u via onze webshop extensies aankopen.

Online portal

U beheert uw instellingen gemakkelijk en overzichtelijk via "My12Connect”, de online portal waar u 24/7 terecht kunt.

Direct online

De VPBX diensten zijn zeer eenvoudig via onze webshop aan te schaffen, daardoor bent u binnen enkele minuten online.

Meerdere lijnen

Door het aanschaffen van spraakkanalen kunt u meerdere gelijktijdige gesprekken voeren of extra lijnen op een toestel binnen laten komen.

Nummerweergave

De Calling Number Identification (CNID) is een telefoonservice waarmee het nummer van de beller wordt meegestuurd naar het toestel van de ontvangende partij en op het display van de telefoon verschijnt. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om anoniem te bellen door de nummerweergave uit te zetten.

Voicemail

Wanneer u niet in de gelegenheid bent een oproep te beantwoorden, kan de beller doorgestuurd worden naar de voicemail. U kunt kiezen voor het 12Connect standaardbericht waarin de beller te horen krijgt dat het toestel niet wordt opgenomen, waarna hij/zij wordt verzocht een bericht in te spreken. U kunt ook kiezen voor een bericht met uw eigen, persoonlijke tekst.

Volgstand

Deze functie biedt u de mogelijkheid om oproepen gelijktijdig door te sturen naar een ander toestel, om ook daar over te gaan totdat de oproep wordt beantwoord.

Busy Lamp Field (BLF)

Zitten uw medewerkers in verschillende ruimtes? Met BLF kunnen zij zeer eenvoudig zien wanneer een collega in gesprek is. Men kan zelfs binnenkomende oproepen voor een collega aannemen op het eigen toestel (Call Pickup).

Belgroepen

Wilt u dat één telefoonnummer op meerdere toestellen tegelijkertijd binnenkomt, bijvoorbeeld dat wanneer iemand belt voor de afdeling Sales, het toestel bij alle Sales medewerkers overgaat? Dan maakt u een belgroep aan! Een belgroep bestaat uit maximaal vijf extensies (toestellen). Bij binnenkomende oproepen zullen alle extensies in de belgroep tegelijkertijd overgaan.

Doorschakelen

U kunt uw binnenkomende oproepen doorschakelen naar een andere extensie, naar een ander vast nummer of een mobiel telefoonnummer. Zo bent u ook bereikbaar op uw vaste nummer wanneer u niet op kantoor bent. U kunt kiezen of u het eigen nummer meezendt of het nummer door wie u gebeld wordt.

Voordelige gesprekstarieven

U belt tegen de zeer voordelige tarieven van 12Connect, waarbij gesprekken per seconde worden afgerekend.

Onderling gratis bellen

Of het nu gaat om meerdere vestigingen, 12Connect mobiele abonnementen of 12Connect klanten: u kunt altijd onderling gratis bellen!