Alles online

Aanmelden

Een paar eenvoudige stappen!

Om gebruik te maken van onze diensten, dient u eerst een account aan te maken. Nadat u de NAW gegevens heeft ingevuld, krijgt u een bevestigingsmail toegezonden. In deze e-mail staan de accountgegevens die nodig zijn voor het aanmelden van bijvoorbeeld uw IP telefoontoestel of modem.

Klanten in Nederland krijgen bij het aanmaken van een account automatisch een test 085 telefoonnummer toegewezen, waarop inkomende gesprekken kunnen worden ontvangen. Dit nummer is voor testdoeleinden bedoeld en blijft eigendom van 12Connect. Indien een gebruiker dit testnummer voor andere doeleinden wenst in te zetten, zal hij met 12Connect een overeenkomst dienen aan te gaan voor de duur van één jaar waarbij hij de geldende hostingkosten voor een 085 nummer dient te voldoen. Na het verstrijken van de overeengekomen contractstermijn is de gebruiker eventueel ook vrij om het telefoonnummer mee te nemen naar een andere provider.

U heeft ook de keuze uit allerlei regionale Nederlandse telefoonnummer en Internationale nummers uit zo’n 55 verschillende landen wereldwijd. Deze kunt u via de webshop aankopen, waarna ze automatisch worden toegevoegd aan uw account. Wilt u graag uw vertrouwde telefoonnummer blijven gebruiken? Dat kan door uw huidige nummer te porteren naar 12Connect. Ook voor nieuwe en/of geporteerd telefoonnummers geldt een minimale contractsperiode van één jaar.

Wat heeft u nodig?

Hardware en/of software

Er zijn vele verschillende apparaten op de markt om met 12Connect te kunnen bellen. Misschien heeft u al een modem in huis waarop telefoonaansluitingen zitten of een DECT toestel dat IP telefonie ondersteunt. Neem contact op met ons support team om te kijken of uw apparatuur geschikt is voor VoIP.

Het is tevens mogelijk om via uw computer of met uw GSM toestel te bellen. Dit kan met behulp van een stukje software, de zogenaamde Softphone. Enkele voorbeelden zijn terug te vinden op onze Softphone pagina. Let wel: de geluidskwaliteit met een Softphone is sterk afhankelijk van de microfoon, de speakers en de internetverbinding die u gebruikt.

Voordelen Alles online
  • Uw instellingen snel en eenvoudig aanpassen 24/7
  • Binnen een paar minuten toegang tot de Virtuele Telefooncentrale (VPBX)
  • Keuze uit Nederlandse en internationale telefoonnummers uit meer dan 55 verschillende landen wereldwijd
  • Via de webshop telefoonnummers aanschaffen
  • Uw huidige telefoonnummer behouden
Lees meer!
Heeft u vragen?
Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.