Softphone

Een Softphone is een software programma, een soort "internet telefoontoestel", waarmee u op uw computer of PDA telefoongesprekken kunt voeren. 12Connect biedt u diverse soorten Softphones aan. U belt binnen het 12Connect netwerk zonder extra telefoonkosten, wereldwijd!!! Ontdek de kracht van 12Connect VoIP over WiFi. Communicatie over het internet met collega's, werknemers, relaties, vrienden en familie: u maakt gebruik van een lijn met vergelijkbare kwaliteit als van een 'standaard' telecomaanbieder.

Met 12Connect belt u binnen het netwerk zonder extra telefoonkosten, wereldwijd!!! Communicatie over het internet met collega's en werknemers, relaties, vrienden en familie: u maakt gebruik van een lijn met vergelijkbare kwaliteit als van een 'standaard' telecomaanbieder. 12Connect biedt u diverse soorten Softphones aan voor de PC / MAC/ Linux. Met onze eigen Softphone kunt u via uw PC bellen via uw eigen 12Connect account wereldwijd tegen een zeer laag beltarief.

Windows versie Softphones

(derde partij)

X-Lite Softphone Download
SJphone Download

Andere versie Softphones

(derde partij)

X-Lite Softphone MAC Info Download
SJphone MAC Info Download
SJphone Linux Info Download
SJphone Windows CE Info Zie info
Zoiper Softphone Info Zie info
Andere mobiele telefoons Info Zie info

Alle Softphones hierboven (behalve de 12Connect Softphones) zijn van een derde partij; wij geven GEEN support op deze Softphones.