Glasvezel

Bij 12Connect streven we ernaar de ondernemer te ondersteunen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun vakgebied. Wij zijn sterk betrokken bij onze klanten en begrijpen als geen ander het belang van supersnel internet. En als het gaat om razendsnel internetten, is glasvezel de ultieme keuze. Glasvezel overtre

Meer weten

Is glasvezel al beschikbaar op jouw adres?

De digitalisering van Nederland is in volle gang. Wil je ook genieten van ultrasnel en stabiel internet? Maak dan een afspraak met een van onze technisch adviseurs in jouw regio. 12Connect biedt glasvezel via diverse netwerken, waardoor we vrijwel overal glasvezel beschikbaar kunnen maken. Dankzij de duurzaamheid van glasvezel ben je ook nog eens klaar voor de toekomst. Voer nu direct de postcodecheck uit en ontdek of glasvezel beschikbaar is op jouw adres:

Check wat 12Connect op jouw adres kan leveren

Voordelen van glasvezel bij 12Connect

Naast de buitengewoon hoge snelheid van glasvezel biedt het ook het belangrijke voordeel dat zowel de upload- als downloadsnelheid gelijk zijn. Het verzenden van gegevens kost dus evenveel tijd als het downloaden ervan. Meerdere ondernemers gingen jou dan ook voor. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat jij vanaf het eerste moment weet wat je van ons kunt verwachten. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Kies ook voor Glasvezel van 12Connect

Wil jij ook gebruikmaken van razendsnel internet? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.