Servicenummers

0800 servicenummer

Klantvriendelijk en gratis

Geef uw organisatie een professionele en landelijke uitstraling met een 0800 servicenummer. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om uw telefoonverkeer efficiënt af te handelen en bent u verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid voor al uw klanten en relaties.

Een 0800 servicenummer is ook commercieel erg aantrekkelijk: het valt op, wordt door uw klanten en relaties gemakkelijk onthouden én het is gratis voor de beller. Wel zo klantvriendelijk als u bijvoorbeeld een speciale lijn wilt openen voor promotionele acties, informatieaanvragen of zelfs fabricagefouten.

Kortom: met een 0800 servicenummer bent u verzekerd van een klantgerichte uitstraling én een optimale bereikbaarheid.

090x servicenummer

Voor uw betaaldiensten

Wilt u een professionele, landelijke uitstraling en optimale bereikbaarheid voor al uw klanten en relaties maar wilt u deze service niet gratis bieden, dan is een 090x servicenummer dé oplossing voor u. Zo´n servicenummer is niet alleen geschikt voor informatie maar tevens voor verschillende betaaldiensten zoals prijsvragen, spelletjes, nieuws- en sportberichten. Elk nummer is bestemd voor een bepaalde dienst:

  • 0900 – voor informatie (helpdesk, customer service, sales, marketing)
  • 0906 – voor erotainment (erotische diensten)
  • 0909 – voor entertainment (prijsvragen, spelletjes, babbelboxen)

Bij een 090x nummer kunt u zelf het tarief kiezen. Met een laag tarief zorgt u ervoor dat de drempel voor uw klanten en relaties laag blijft. Een hoog tarief zorgt ervoor dat uw servicenummer niet onnodig gebruikt wordt en u opbrengsten genereert. Ook heeft u de keuze om voor een tarief per gesprek of per minuut te kiezen.

Interessante extra's
Praktische tools

Bij een 0800 / 090x servicenummer ontvangt u altijd praktische internettools waarmee u in een beveiligde internetomgeving inzage heeft in onder andere het aantal beantwoorde gesprekken en de gespreksduur. Zijn uw medewerkers op locatie even niet bereikbaar? Dan kunt u uw servicenummer doorschakelen naar een vast of mobiel toestel. U kunt het nummer zelfs doorschakelen naar een tweede of derde bestemming.

Daarnaast ontvangt u bij het servicenummer ook een meldtekst, bijvoorbeeld 'Welkom bij...' en een vooraankondigingtekst zodat u weet dat de call vanaf het 0800 / 090x nummer afkomstig is. Tevens krijgt u een persoonlijke inlogcode om online uw facturen te bekijken.

Internationaal servicenummer
Bepaal zelf uw tarieven

Een internationaal servicenummer waarbij uw klanten en relaties betalen voor de gesprekken? Dat kan bij 12Connect! U kunt het servicenummer per land laten activeren en bepaalt zelf welk tarief eraan wordt gekoppeld. Hierbij kunt u kiezen tussen een tarief per gesprek of per minuut, waarbij u per land kunt variëren binnen de regelgeving van het betreffende land.

Heeft u al een internationaal servicenummer en wilt u overstappen naar 12Connect? Geen probleem! Wij verhuizen uw huidige nummer voor u.

Voordelen servicenummers
  • Klantvriendelijk en gratis
  • Optimale bereikbaarheid
  • Professionele en landelijke uitstraling
  • Praktische tools
  • Bepaald zelf uw tarieven
Neem contact op voor meer informatie!

Meer weten over Servicenummers

Onze professionals staan u graag te woord voor al uw vragen!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.