Reseller

Professioneel en betrouwbaar

Kwaliteit staat voorop

In de huidige maatschappij draait alles om informatie en communicatie. U als bedrijf speelt daar bij uw relaties ook op in. Als ICT- of Telecom aanbieder komt daarbij een belangrijk element naar voren en wel Voice over IP (VoIP), dé wijze van telefoneren van nu en in de toekomst. Welke VoIP operator stelt u dan voor aan uw klanten?

Partners met gedegen kennis

Eenvoudig en helder

12Connect is een onafhankelijke VoIP provider die telefoneren via IP eenvoudig, overzichtelijk en voordelig maakt. Met onze diensten vervagen de landsgrenzen. Wij bieden uw klanten veel voordeel en gemak en u bieden wij een middel om uw dienstenpakket en omzet te vergroten! Met de kennis die wij overdragen tijdens onze trainingen, zijn de IP oplossingen van 12Connect eenvoudig, helder en doeltreffend. Ons breed assortiment aan producten en diensten én onze gedegen kennis, maakt 12Connect uw partner!

Reseller worden?
Schrijf u vandaag nog in!

Als reseller adviseert u uw klanten en installeert zelf de diensten van 12Connect. Afhankelijk van de expertise en opleiding binnen uw onderneming, krijgt u de mogelijkheid een breed scala aan producten en diensten aan uw klanten aan te bieden. De producten die daar eventueel voor nodig zijn, kunt u rechtstreeks bij ons inkopen maar uiteraard ook bij uw eigen leverancier.

Naast de marges op de installaties en producten die u verkoopt, ontvangt u van 12Connect ook een percentage aan commissie over de gesprekken die uw klanten voeren en de bij 12Connect afgesloten diensten. Via een eigen webconsole die gekoppeld is aan ons systeem, kunt u alles met betrekking tot uw klanten op de voet volgen: duidelijk en overzichtelijk!

Voor verdere informatie zijn wij dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 088 088 1111. U kunt uiteraard ook ons contactormulier invullen, of een e-mail sturen naar [email protected]

Voordelen reseller
  • Het resellerschap bij 12Connect wordt internationaal verleend aan Telecom- en ICT bedrijven.
  • Resellers onderhouden de relatie met hun klanten en zij plaatsen/onderhouden de door hun klanten gewenste producten.
  • De producten die wij adviseren voor communicatie via VoIP zijn uitvoerig getest in combinatie met onze diensten.
  • Resellers kunnen de benodigde producten zowel bij eigen leveranciers als bij 12Connect kopen.
  • Resellers installeren, beheren en onderhouden deze hardware tegen hun eigen tarieven.
  • 12Connect factureert alleen de gebelde minuten en de afgenomen diensten.
  • Resellers ontvangt van 12Connect commissie over alle producten en diensten die door hun klanten worden afgenomen.
Neem contact op voor meer informatie!

Meer weten over onze resell-mogelijkheden?

Onze professionals staan u graag te woord voor al uw vragen!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.