Contact
  • Hosted VoIP
  • SIP Trunking
  • ISDN stop, 12Connect VoIP
  • Nummerbehoud VoIP
  • Vast-mobiel integratie

Technisch Support

Account instellingen

Juiste registratie

Handleidingen

Raadpleeg desbetreffende handleiding

Snom toestellen

Web pagina

Voor support op Snom toestellen, verwijzen wij u naar de Snom pagina.

Overige hardware handleidingen

Originele handleiding van product

Voor het instellen van overige hardware zoals IP telefoon, Softphone, modems en routers, kunt u de handleiding van het product raadplegen.

24/7 Ticket Support Service

Stel uw vragen via een ticket

Technische vragen kunt ook altijd stellen door het aanmaken van een "Ticket". Dit kunt u doen door via "My 12Connect" in te loggen op uw account en in het "Support" menu "Ticket systeem" te selecteren. U kunt ook onze Support Hotline bellen 088-088 1100

Bel mij terug