Contact
  • Hosted VoIP
  • SIP Trunking
  • ISDN stop, 12Connect VoIP
  • Nummerbehoud VoIP
  • Vast-mobiel integratie

Algemene instellingen

Hoe stelt u uw IP telefoon in om gebruik te maken van 12Connect diensten? In deze handleiding beschrijven wij de online diensten van A tot Z.

Virtuele PBX account (Poort 5060)

Open versie

Heeft u een VPBX account bij ons, dan moet u de volgende gegevens gebruiken om verbinding te maken met onze server:

• ServerGebruikersnaam: tel.12connect.com : 999xxxxx (nummer van de extensie)
  • Wachtwoord: heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

Poort 6060 voor netwerken waarvan poort 5060 is geblokkeerd

Alle versies

Let op! Alle poorten bij SIP registratie veranderen van 5060 naar 6060

• ServerGebruikersnaam: 6060.12connect.com : 999xxxxx (nummer van de extensie)
  • Wachtwoord: heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

Gratis versie

• GebruikersnaamWachtwoord : 999xxxxx (nummer van de extensie): heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

Overige instellingen

STUN

Wij hebben ook een stun server, als die nodig is:
STUN server : stun.12connect.com

SIP / IAX Trunk

Trunk instellingen

Zie de aanmeldingsmail die u van ons heeft ontvangen bij activering van de SIP Trunk.

Fax2Mail

Via onze portal

Instellingen voor uw Fax2Mail zullen binnenkort ook online te zien zijn via de "My 12Connect" portal.