SIP Trunking

Behoud uw telefooncentrale

Een SIP Trunk is te vergelijken met een 'gewone' telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via de traditionele telefoonlijn lopen maar via uw internetverbinding. Spraak en data gaan dus over één netwerk in plaats van over twee gescheiden netwerken. Via het 12Connect netwerk wordt u daar waar nodig verbonden met het 'normale' telefoonnetwerk. SIP Trunks worden in combinatie met een PBX-centrale gebruikt. De verwachting is dat SIP Trunk in de toekomst de nieuwe standaard zal worden in plaats van traditionele telefoonlijnen.

Flexibel en kostenbesparend

Het voornaamste voordeel van een SIP Trunk is kostenbesparing. Deze kan oplopen tot de helft van uw huidige kosten! Daarnaast betaalt u per gesprekskanaal in plaats van per bundel gesprekskanalen zoals bij ISDN 2/15/20/30 het geval is. Naast kostenbesparing is flexibiliteit een groot voordeel. De capaciteit of bandbreedte kan snel worden verhoogd of verlaagd.

Het type telefoon (analoog, digitaal of IP) is hierbij niet van belang. Een ander voordeel is dat u geen additionele hardware nodig heeft, zoals een ISDN-30-kaart.

Een SIP Trunk is niet alleen een kwalitatief goede oplossing voor particulieren, ook voor kleine of middelgrote bedrijven en voor de combinatie woonhuis/bedrijfsruimte (kantoor of praktijk aan huis) is het een uitkomst. Als u de bestaande infrastructuur, vaak een PBX (telefooncentrale), wilt behouden omdat deze nog voldoet aan uw eisen en wensen, maar u wilt ook profiteren van de voordelen van VoIP, dan is SIP Trunk dé oplossing voor u.

Is er geen bestaande infrastructuur of een infrastructuur die niet meer voldoet aan de eisen van de thuissituatie of het bedrijf, dan is onze virtuele telefooncentrale dé aangewezen oplossing. Het is een kostenbesparende en kwalitatief goede oplossing voor zowel particulieren, bedrijven als kantoren/praktijken aan huis.

Soort Aantal Tarief
Hosted PBX SIP Trunk Onbeperkt aantal spreekkanalen € 6,55
Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW.
Voordelen SIP Trunking
  • Kostenbesparing
  • Flexibiliteit
  • Capaciteit
  • Brandbreedte
  • Particulier
  • Geen additionele hardware nodig
  • Kwalitatieve oplossing voor particuliere, kleine of middelgrote bedrijven
Neem contact op voor meer informatie!
SIP Trunk instellingen
Bekijk het hier

Meer weten over SIP Trunking - bellen via het internet

Onze professionals staan u graag te woord voor al uw vragen!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.