Algemene instellingen

Hoe stelt u uw IP telefoon in om gebruik te maken van 12Connect diensten?

In deze handleiding beschrijven wij de on-line diensten van A tot Z.

Virtuele PBX account / iPhone (Poort 5060)

Open versie

Heeft u een VPBX account bij ons, dan moet u de volgende gegevens gebruiken om verbinding te maken met onze server:
ServerGebruikersnaam

Wachtwoord

: tel.12connect.com : 999xxxxx (nummer van de extensie)

: heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

Poort 6060 voor netwerken waarvan poort 5060 is geblokkeerd

Alle versies

Let op! Alle poorten bij SIP registratie veranderen van 5060 naar 6060
ServerGebruikersnaam

Wachtwoord

: 6060.12connect.com : 999xxxxx (nummer van de extensie)

: heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

iPhone account

Gratis versie

Heeft u een iPhone account bij ons, dan moet u de volgende gegevens gebruiken om verbinding te maken met onze server:
GebruikersnaamWachtwoord : 999xxxxx (nummer van de extensie): heeft u opgegeven (eerste keer wordt automatisch gegenereerd)

Overige instellingen

STUN

Wij hebben ook een stun server, als die nodig is:
STUN server : stun.12connect.com

SIP / IAX Trunk

Trunk instellingen

Zie de aanmeldingsmail die u van ons heeft ontvangen bij activering van de SIP Trunk.

Fax2Mail

Via onze portal

Instellingen voor uw Fax2Mail zullen binnenkort ook online te zien zijn via de “My 12Connect” portal.